REVIEWS

Deelnemers die jou al zijn voorgegaan.

 

Logo HVA

Andrea Siteur - Commercieel directeur @ Eurotranspharma

“We speelden op het Eurotranspharma Mid-year sales event, we vonden het fantastisch om op het YGF spel te spelen. Het was niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om teamwerk en strategisch denken onder onze collega’s te bevorderen. De spelondersteuning was zeer professioneel! Met dank aan de YGF! team.”

Logo HVA

Safouane Riani - Docent logistiek @ Hogeschool van Amsterdam

“YGF hebben we vanuit de opleiding Logistics aan de hogeschool van Amsterdam vaak gespeeld. Het is een leuke en speelse manier om de complexiteit in de logistiek te ervaren in een leuk spel. Daar komen studenten ook in contact met aspecten van duurzaamheid en financiering.”

H.Essers logo

Celine van der Linden - Professional Marketing & Communication @ H.ESSERS

“We hebben hands-on ervaren hoe onze synchromodale transportstrategie in zijn werk gaat – en dat allemaal dankzij “You’ve Got Freight”! We werden uitgedaagd om het containervervoer te beheren als een echte professional. Het spel heeft ons op een interactieve manier laten zien welke uitdagingen en kansen synchromodaliteit met zich meebrengt. Bovendien benadrukte het spel het cruciale belang van samenwerking in deze sector. Zeker een aanrader voor iedereen in de logistieke sector die op een leuke en educatieve manier meer inzicht wil krijgen in synchromodaliteit!”

TNO-logo

Layla Lebesque - Consultant in Logistics @ TNO

“Ik heb You’ve Got Freight! met veel plezier gespeeld. Het is een interactieve game die goed de complexiteit van synchromodaal vervoer weergeeft. De bottlenecks in het netwerk worden direct zichtbaar. En het spel laat je inzien dat samenwerking en open communicatie waardevol zijn, maar dat de afstemming over verschillende routes en modaliteiten heel complex is.”

DELFT UNIVERSITY OF TECHNOLOGYlogo

Heide Lukosch - Associate Professor @ TU DELFT

YGF! is een professionele en boeiende manier om synchromodale transportopties te verkennen. Vooral de rol die samenwerking en communicatie spelen in dit vakgebied, wordt vertaald in leuk en uitdagend en spelplezier. Het is serieus werken en tegelijkertijd erg leuk!

rijkswaterstaat-logo

Jop Lommen, Supply Chain Engineer @ Seacon Logistics

“Tijdens een intern-event met collega’s van veel verschillende afdelingen hebben we het You’ve Got Freight spel met veel plezier gespeeld. Het spel laat op een interactieve wijze zien wat synchromodaal transport inhoudt en geeft het belang aan van samenwerking in de keten, om daarmee de best mogelijke mix van kosten, duurzaamheid (CO2) en snelheid te bewerkstelligen voor klanten. Deze serious game is een absolute aanrader voor logistiekelingen!”

postnl-logo-oranje

Pleun van der kooij - specialist duurzame logistiek @ PostNL

“You’ve Got Freight! is een fantastisch spel dat logistiek en duurzaamheid combineert. Je moet producten leveren met zo min mogelijk kosten, tijd en vooral uitstoot, en daarbij samenwerken met andere spelers om slimme oplossingen te vinden. Het spel is realistisch en laat op een inspirerende manier goed zien welke uitdagingen er in de praktijk zijn. Ik heb er veel van genoten, ontzettend veel leuker dan zomaar een presentatie over dit onderwerp. Ik raad het iedereen die werkt in de logistiek en bezig is met duurzaamheid aan.”

TU_Delft_logo

Lori Tavasszi - Professor Freight & Logistics @ TU DELFT

Een must-have-ervaring voor alle studenten, onderzoekers en professionals in de logistiek die de gesynchroniseerde verzending van vracht in multimodale netwerken willen begrijpen.

rijkswaterstaat-logo

Frans Nieman @ Rijkswaterstaat

“You’ve Got Freight! biedt goed inzicht op welke wijze de keuze voor een modaliteit gevolgen heeft voor doorlooptijd, benutting van de infra en laat het belang van samenwerking zien. Een uitstekend middel om de discussie over de wijze van goederenvervoer op gang te brengen!”

Renault_Trucks-Logo

Janneke van Wetten - Marketing & Communications Manager @ Renault Trucks Nederland

GEFACILITEERDE KENNISSESSIE YOU’VE GOT FREIGHT!

 “Met een deel van het team van Renault Trucks Nederland hebben we een gefaciliteerde kennissessie gespeeld. We zijn in teamverband gaan spelen. De teams bestonden uit een mix van sales, sales support en marketing collega’s. Specialisaties die in het dagelijkse werk niets met synchromodaliteit van doen hebben. We hebben twee verschillende spelrondes gespeeld waarbij we beide keren een andere opdracht hadden. De ene keer moesten de transporten zo goedkoop mogelijk de eindbestemming halen. En de andere keer moesten we zo weinig mogelijk CO2-uitstoten en daarmee zo duurzaam mogelijk transporteren.

Het was een leerzame sessie, waarbij je je collega’s op een andere manier leert kennen en het leuke was dat ieder team een keer gewonnen heeft! We hebben als medewerkers van Renault Trucks Nederland, importeur van Renault Trucks-vrachtwagens op een laagdrempelige, maar leerzame wijze een kleine kijk in de keuken van transporteurs en logistiek planners gekregen. Zo hebben we een beetje op de stoel van veelal onze klanten mogen zitten tijdens deze sessie.

Amber bedankt! We zijn weer iets wijzer geworden!”

prorail-logo

Thije van Es, vakspecialist @ ProRail

“Het spel is een goeie manier om te laten zien hoe belangrijk wederzijds vertrouwen en informatie delen is. Het een kan niet zonder het andere, maar met beide komt iedereen beter uit de bus. Het leuke is dat ook al speel je het spel op je best, je nog steeds kan verliezen omdat andere beter samenspelen”

university-of-applied-sciences-upper-austria-logo

Oliver Schauer - Professor @ University of Applied Sciences Upper Austria

YGF! biedt de mogelijkheid om de uitdagende mechanismen van synchromodaliteit op een vermakelijke manier te ervaren in spelvorm.

Overtuigd om het spel te spelen?